Entries Tagged as ''

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου, στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει για την ασφαλή λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων όπως και την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, αλλά και των υπηρεσιών  σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος διοργανώνει τη δεύτερη Εκπαιδευτική Ημερίδα προς τα μέλη του,  με θέμα  «Συμβατικά Καύσιμα – Υγραέριο (LPG) – Ασφαλή Λειτουργία των Πρατηρίων», για την εκπαίδευση πρατηριούχων, στελεχών & προσωπικού πρατηρίων υγρών καυσίμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 10.00 πρωινή, στην αίθουσα “Καστελάκη” , του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9 (Πάρκο Θεοτοκόπουλου), στο Ηράκλειο.
Την Εκπαίδευση θα αναπτύξει και παρουσιάσει ο έμπειρος εισηγητής κ. Χρ. Καραμουλάς, πρώην Διευθυντής τεχνικών Υπηρεσιών Εταιρειών Πετρελαιοειδών,  με την βοήθεια σχετικών Εικόνων και επεξηγηματικών βίντεο.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ :  
ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ – ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ Π. & ΣΙΑ ΕΕ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου, υπενθυμίζει στο καταναλωτικό κοινό, ότι από 01 Οκτωβρίου 2011 έως και 30 Απριλίου 2012 τίθεται σε  εφαρμογή το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων Ν. Ηρακλείου, σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 3054/2002.

 

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων θα λειτουργούν 06:00 έως 21:00 ημερησίως, καθώς και στις διημερεύσεις (Κυριακές & αργίες),  τα πρατήρια που διανυκτερεύουν  από 21:00 έως 24:00.

Οι  σχετικοί πίνακες διημερεύσεων – διανυκτερεύσεων αναρτώνται στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

 

Επίσης, ενημέρωση σχετικά με τα διημερεύοντα / διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού μας,  παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας «www.sppi.gr», ενώ ενημέρωση σχετικά με τα διημερεύοντα / διανυκτερεύοντα πρατήρια υγρών καυσίμων πόλεως Ηρακλείου παρέχεται μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο του Συνδέσμου μας (2810 220885), για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) και τις πιέσεις του κλάδου μας προς την Πολιτεία και τα όργανά της, δρομολογήθηκε η παράταση για ένα επιπλέον έτος της προθεσμίας τοποθέτησης του συστήματος ελέγχου διαρροών καυσίμων στα πρατήριά μας.

Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, αλλά και για τον κλάδο μας ειδικότερα, θεωρούμε ότι η παράταση αυτού του μέτρου είναι η ελάχιστη παραχώρηση από την πλευρά της Πολιτείας για την επιβίωση των συναδέλφων. Η Ομοσπονδία μας (ΠΟΠΕΚ) θα συνεχίσει τον αγώνα για την πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος του συστήματος ελέγχου διαρροών, δεδομένου ότι αυτό είναι συνυφασμένο άμεσα με το συνολικό σύστημα ελέγχου εισροών – εκροών του πρατηρίου.

ΑΝΑΛΗΨΗ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΕΑΠΥΚ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα, μάθαμε ότι ο ΟΑΕΕ προχώρησε σε εσωτερικό δανεισμό ύψους 100 εκατ. ευρώ από το επικουρικό Ταμείο των Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων για να πληρώσει τις
συντάξεις-Οκτωβρίου.Το Δ.Σ. του ΟΑΕΕ, με την απόφασή του αυτή πήρε από τα αποθεματικά του ΤΕΑΠΥΚ
100 εκατ. ευρώ, χωρίς καν να ενημερώσει τα συνδικαλιστικά όργανα των πρατηριούχων, γνωρίζοντας ότι τα αποθεματικά του ΤΕΑΠΥΚ προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από τις εισφορές των Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΑΕΕ, τα γενικότερα δημοσιονομικά αδιέξοδα και το επείγον της υπόθεσης. Αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε γα το μέλλον και τη διαχείριση των αποθεματικών του ταμείου μας. Το ερώτημα είναι πως και πότε θα επιστρέψει ο ΟΑΕΕ τα χρήματα στο ΤΕΑΠΥΚ και, βέβαια, πως θα καταβάλλονται οι συντάξεις όταν στερέψουν οι πηγές του «εσωτερικού δανεισμού». Η λύση δεν είναι ασφαλώς να μετατρέψουμε  και τα υγιή ταμεία σα προβληματικά, ούτε να δαπανήσουμε σε λίγους μήνες τα αποθεματικά που σχηματίστηκαν μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς.

Το  ασφαλιστικό σύστημα υποτίθεται ότι «λύθηκε», «εξυγιάνθηκε» ή «σώθηκε», τουλάχιστον πέντε φορές τα τελευταία χρόνια. Μετά από τόσες σωτηρίες, καταλήξαμε να βάζει χέρι ο ένας στην τσέπη του άλλου….

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης σε Δικηγορικό Γραφείο

ΠΩΛΗΣΗ ΒΥΤΙΩΝ ΕΝΟΣ ΤΟΝΟΥ (23.9.2011)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΥΤΙΟ ΤΟΥΟΤΑ  ΕΝΟΣ ΤΟΝΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6947906242

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΥΤΙΟ ΕΝΟΣ ΤΟΝΟΥ  ΜΑΡΚΑΣ ΤΟΥΟΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6932200843 & 2810 871586