Entries Tagged as ''

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Eπιτυχώς πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου που εξελέγη,  συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος : Σαμόλης Λυκούργος
Αντιπρόεδρος: Γιαουρτάς Παύλος
Γ. Γραμματέας: Δοξαστάκης Φώτης
Ταμίας: Σπανάκης Γεώργιος
Μέλη: Δανδάλης Εμμανουήλ, Καδιανάκης Μιχαήλ, Μαυράκης Ιωάννης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε θα εργαστεί συστηματικά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της αγοράς πετρελαιοειδών που πλήττουν τόσο τους πρατηριούχους του Νομού Ηρακλείου όσο και τους καταναλωτές.

ΛΙΣΤΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ

Η ΠΟΠΕΚ δημοσιοποίησε την λίστα με τα τριακόσια  ογδόντα τέσσερα νέα πρατήρια που εγκρίθηκαν οι αιτήσεις τους για την επιδότηση των συστημάτων εισροών – εκροών στο πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων» εκροών, μεταξύ των οποίων και πρατήρια του Νομού Ηρακλείου Κρήτης. Για να ενημερωθείτε αν συμπεριλαμβάνεστε, καθώς και το ποσό επιδότησης, επισκεφθείτε: http://www.popek.gr

Οι πρατηριούχοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν εγκριθεί οφείλουν να προχωρήσουν μέσα στις χρονικές προθεσμίες που ορίζονται στα υπόλοιπα στάδια της διαδικασίας επιδότησης.3η απόφαση ένταξης_384_πραξεις_

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΠΠΗ

Με απόλυτη επιτυχία – προσέλευση ψηφοφόρων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου  2014 η Γενική Συνέλευση του  Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου στα γραφεία του Σωματείου, όπου παρέστη  ο Πρόεδρος Γ. Ασμάτογλου, ο Γ. Γ. Γραμματέας  Σπ.Μελίδης, το μέλος Δ.Σ. Χ. Μαυράκης και ο ειδικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων(ΠΟΠΕΚ) Δ. Μακρυβέλιος, προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη της Ένωσης Ηρακλείου. Ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ  Γ.  Ασμάτογλου  αναφέρθηκε στην πλούσια δράση της ΠΟΠΕΚ ενώ απάντησε σε ερωτήματα πρατηριούχων μελών της Ένωσης Ηρακλείου.

Ο Σύνδεσμος συγχαίρει τα μέλη του για την αθρόα συμμετοχή τους. Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου, το οποίο προτίθεται να παλέψει δυναμικά για τα δίκαια αιτήματα & θέματα του κλάδου των πρατηριούχων, τη δύσκολη αυτή περίοδο.

7 ΜΑΙΟΥ – Συναυλία Διαμαρτυρίας – Πλ. Ελευθερίας

Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρ/δών Ηρακλείου καλεί όλους εσάς να συμμετέχετε στην  συναυλία διαμαρτυρίας «Δικαίωμα στην Υγεία»  στις 7 Μαΐου ώρα 8.00 το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο Κρήτης για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην  ασφάλιση και την υγεία σε όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους, επιχειρηματίες.
Εμφανίζονται οι καλλιτέχνες Β. Σκουλάς, Ν. Ηλιάκης, Μ. Ρασιδάκης, Στ. Μεσσαριτάκης με τα συγκροτήματά τους.
Διοργάνωση: ΟΕΒΕΝΗ,  Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ηρακλείου με την υποστήριξη του παγκρήτιου συλλόγου καλλιτεχνών κρητικής μουσικής

Προσφυγή για θεώρηση βιβλιαρίων υγείας

«Τη δυνατότητα να θεωρήσουν βιβλιάρια ασθενείας δίνει σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον Οργανισμό, προσωρινή δικαστική απόφαση που εξέδωσε το 1ο τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, συνεδριάζοντας σε Συμβούλιο. Σύμφωνα με την 66/2014 δικαστική απόφαση, έπειτα από αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 96 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από την Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, υποχρεώνεται ο ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας, για το τρέχον ημερολογιακό έτος.»

Με βάση αυτή τη δικαστική απόφαση, όσοι επαγγελματίες πρατηριούχοι μέλη του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου εμπίπτουν σε αυτήν την περίπτωση ανασφάλιστων επαγγελματιών και επιθυμούν να προχωρήσουν σε αντίστοιχη προσφυγή, παρακαλούμε όπως επικοινωνούν και δίνουν στοιχεία στο τηλέφωνο του Σωματείου -ώρες πρωινές 2810220885, είτε στο φαξ 2810220881, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@sppi.gr, προκειμένου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε μαζικά, με το λιγότερο δυνατό κόστος για τους πρατηριούχους,  σε προσφυγή για τη δικαίωση των ανασφάλιστων επαγγελματιών & οικογενειών τους που εντάσσονται στον  κλάδο μας.