ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αίτημα επείγουσας συνάντησης απηύθυνε ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών Ηρακλείου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη, ζητώντας την επίσπευση έκδοσης αδειών πρατηρίων καυσίμων προς επιδότησή τους για την εγκατάσταση των συστημάτων εισροών εκροών. Επίσης το Σωματείο μας ζήτησε την στήριξη της Περιφέρειας σε δράσεις που αφορούν την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας. Πατήστε παρακάτω στο Read more για να δείτε το σχετικό κείμενο:
Αξιότιμε κε Αντιπεριφερειάρχη,
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου ζητάμε το συντομότερο συνάντηση μαζί σας προκειμένου να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:
1. Εκ νέου το επείγον ζήτημα της επιτάχυνσης των διαδικασιών έκδοσης των αδειών λειτουργίας πρατηρίων καυσίμων λόγω της εγκατάστασης του συστήματος εισροών – εκροών για την επιδότησή τους, καθώς εκπνέει η χρονική προθεσμία, η οποία από τέλη Μαΐου 2018 παρατάθηκε έως τέλος Ιουνίου 2018.
2. Ζητάμε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε σειρά άμεσων δράσεων ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας που προγραμματίζουμε από την τρέχουσα θερινή περίοδο.
Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου, με πρωτοβουλία του, οργανώνει ενέργειες σύμπραξης – ανάδειξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, στοχεύοντας στη στήριξη – τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας, με τη σηματοδότηση των πρατηρίων μελών του Σωματείου μας που θα συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, υπό τη σκέπη της εποπτείας από το Σύνδεσμό μας.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία που σας διακρίνει, καθώς εμπράκτως με τη στήριξή σας επιβραβεύετε την επιχειρηματικότητα και δη την τοπική, ζητούμε αντίστοιχα τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην ενέργεια μας αυτή. Κατά την συνάντησή μας, θα σας αναπτύξουμε τη δομή των εν λόγω δράσεων στήριξης και ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
(Σας επισυνάπτουμε σχετικό σχέδιο τοπικού σήματος.)

Comments are closed.