Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής,  εκτιμά μιλώντας στο skai.gr ότι στις αστικές περιοχές, λόγω της αύξησης των  διυλιστηριακών τιμών, η αμόλυβδη θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο θα κυμανθεί στο 1,75-1,80 €/lt

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Αυξήσεις φωτιά έρχονται τις ημέρες του Πάσχα στα καύσιμα με την τιμή της αμόλυβδης να εκτοξεύεται πάνω από 2 ευρώ/λίτρο, σύμφωνα με τους πρατηριούχους.

Μετά την κατακόρυφη άνοδο στις τιμές των καυσίμων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και την σχετική μείωση που ακολούθησε, φαίνεται πως και πάλι τα καύσιμα ξαναπαίρνουν την ανιούσα.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής,  εκτιμά μιλώντας στο skai.gr ότι στις αστικές περιοχές, λόγω της αύξησης των  διυλιστηριακών τιμών, η αμόλυβδη θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο θα κυμανθεί στο 1,75-1,80 €/lt.

Στην επαρχία η αμόλυβδη θα ξεπεράσει τα 2,10 €/lt ενώ στην νησιωτική Ελλάδα εκτιμά ότι η τιμή τα ξεπεράσει τα 2,10 €/,lt λόγω του μεταφορικού κόστους και σε κάποιες περιπτώσεις θα αγγίζει τα 2,20 €/lt.

Πηγή: skai.gr