Ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης διοργανώνουν σεμινάρια κατάρτισης σε θέματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας για τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο Δήμο Ηρακλείου. Ο στόχος των σεμιναρίων είναι να βοηθήσουν τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομικότητα που διαθέτουν με τρόπο επωφελή για τις ίδιες, για το περιβάλλον και για την τοπική κοινωνία. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω Zoom, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, 17:00-20:00 και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, 17:00-20:00.

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/96716779412?pwd=b3RQWi9Uc25LWEV2ZXR2TXZzQUpIZz09
 

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ZOOM σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τον Chrome για τη συμμέτοχή σας στη τηλεδιάσκεψη.

Η τηλεδιάσκεψη θα είναι ανοικτή 1 ώρα πριν ξεκινήσει για να μπορέσετε να εισέλθετε δοκιμαστικά, για τον έλεγχο του ήχου και της εικόνας σας.

Κατά την είσοδό σας στην τηλεδιάσκεψη δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε κωδικό.
Πληκτρολογήστε με Ελληνικούς χαρακτήρες το ονοματεπώνυμό σας (Πρώτα το επίθετο) για διευκόλυνση της καταγραφής των παρουσιών.

Για την καλύτερη παρακολούθηση -συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη, συστήνουμε:

– Το μικρόφωνο σας να είναι απενεργοποιημένο κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για να μην παρεμβάλλονται ήχοι που δυσχεραίνουν την συζήτηση.
Μόνο όταν πρόκειται να πάρετε το λόγο τότε ανοίγετε το μικρόφωνο

– Να χρησιμοποιείτε μόνο εσείς τη σύνδεση στο χώρο που βρίσκεστε.

– Να είστε βέβαιοι ότι ο Υπολογιστής σας διαθέτει και λειτουργούν η κάμερα, ο ήχος και το μικρόφωνο.

– Χρήση ακουστικών  για ήχο ακρόασης.

– Χρήση σταθερού Υπολογιστή ή Laptop και όχι το κινητό σας τηλέφωνο.

καλώδιο δικτύου (ethernet) για σύνδεση στο internet (και όχι wifi).